e-shop Sapro BENDR SK
Právě je 02.Červenec 2015 - 5:33

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3255 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 155 56 57 58 59163 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2012 - 11:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Únor 2010 - 11:23
Příspěvky: 6
Vie robit Anaconda server cez new camd na asi 6 clientov v domacej sieti?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2012 - 18:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Duben 2010 - 6:48
Příspěvky: 142
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,Octagon H(
zdravim ked kupim Modul IRDETO SMIT na kartu cslink bude pracovať anaconda v pohode?

_________________
Optibox Anaconda HDFW v2.10.29 Mcas 13012012,FTE 105 Dural+Motor SG-2100, LNB-Inverto Black Ultra Twin,60E-27,5W,Octagon SF 918 HD-Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2012 - 0:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Duben 2011 - 11:22
Příspěvky: 20
NeoV napsal:
ano... tiez si myslim ze oscam je spravna volba... na anacondu som nasiel tu verziu 1.00-unstable

newcamd som rozbehal bez problemov... internu kartu zatial nie... :-( no nic... zajtra budem studovat v com je problem...

resp. mate niekto rozbehanu CSlink kartu interne cez oscam ? mozete sem supnut oscam + konfigy ?


hmm tak som to rozchodil... bezim len s OSCAMom:

UPC Thor (newcamd) + CSLink (internal)

mam vsak este problem: Ked pozeram napr. teraz ESPN (upc) a prepnem na STV1 (prip. STV2, Markiza, JOJ... z cslink) tak sa OSCAm tvari, ze nedostal ziadnu poziadavku... vlastne prepnutie vooobec nezadetekuje (teda zadetekuje len, ze uz nemusi dekodovat predosly kanal, ale tvari sa ze nic nove nebolo zvolene)... Musim prepnut napr. na CT1 (cslink) a potom uz idu vsetky cslink kanaly...

tato situacia je reprodukovatelna... robi mi to vzdy pri prechode z upc na cslink :-(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2012 - 18:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Červenec 2011 - 12:08
Příspěvky: 14
caldix napsal:
skcookie napsal:
mate niekto skusenost s prehravanim filmu z exter. disku a 5,1 zvukom len cez hdmi alebo treba prepoit Anacondu aj optickym vstupo do AV receiveru (5,1)?


mne 5.1 funguje cez HDMI kábel


zdravim,

mne stale receiver pise format PCM, kanaly 2.0, cize 5.1 neviem z anacondy dostat ani cez hdmi ani cez opticky audio vystup
kde moze byt chyba ? treba este nieco nastavit ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2012 - 19:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Září 2011 - 13:02
Příspěvky: 3
Dobry vecer co sa tyka wifi tak pozor funguju len kluce tp link wn727n V.1
a V2.1 skusal som aj V.3 ta nefunguje ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2012 - 20:12 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Červen 2006 - 8:38
Příspěvky: 367
Vie niekto prosim ako odstranit hlasku Sait pri vypinani a zapinani Anacondy... Vzdy to vypisuje Sait ci sa vypina do stand by alebo do deep stand by. Vopred diky...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2012 - 20:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Prosinec 2009 - 11:56
Příspěvky: 22
robert.d napsal:
caldix napsal:
skcookie napsal:
mate niekto skusenost s prehravanim filmu z exter. disku a 5,1 zvukom len cez hdmi alebo treba prepoit Anacondu aj optickym vstupo do AV receiveru (5,1)?


mne 5.1 funguje cez HDMI kábel


zdravim,

mne stale receiver pise format PCM, kanaly 2.0, cize 5.1 neviem z anacondy dostat ani cez hdmi ani cez opticky audio vystup
kde moze byt chyba ? treba este nieco nastavit ?


5.1 mi samo prepne akonahle ju zacnu vysielat. inak ide len 2.0 a to si mozes prehoidt akurat tak na prologicII ale to je prd.

_________________
Xtrend ET7500 - openATV 4.2
AV Receiver Onkyo HT-S5405 B
EX:Optibox Anaconda HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2012 - 21:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Červenec 2011 - 12:08
Příspěvky: 14
5.1 mi samo prepne akonahle ju zacnu vysielat. inak ide len 2.0 a to si mozes prehoidt akurat tak na prologicII ale to je prd.[/quote]

podla coho vidis ze to "prepne" ?, ja som skusal rozne kanaly, ale hlavne filmy z ext hdd, ktore viem, ze su 5.1 tak mi stale ukazuje len 2.0,
teraz som dal aj najnovsii fw, ale stale to iste :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2012 - 21:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Prosinec 2009 - 11:56
Příspěvky: 22
vidim to na dispeji AV receiveru zacne blikat hdmi a potom ostane svietit Dolby Digital a hlavne to je pocut :)

_________________
Xtrend ET7500 - openATV 4.2
AV Receiver Onkyo HT-S5405 B
EX:Optibox Anaconda HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2012 - 22:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Červenec 2011 - 12:08
Příspěvky: 14
skcookie napsal:
vidim to na dispeji AV receiveru zacne blikat hdmi a potom ostane svietit Dolby Digital a hlavne to je pocut :)


vies o niektorych kanaloch, ktore vysielaju 5.1 ? aby som to odskusal.
signalizuje to nejak aj anakonda ?
neviem kde hladat chybu, ci je to v prehravani divx, v nastaveni anakondy, alebo v prepojeni s receiverom


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2012 - 23:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Říjen 2010 - 14:18
Příspěvky: 196
satelitni prijimac: Optibox Anaconda
mas v Anaconde nastavene HDMI dolby digital zapnuto v nastaveni vystupu?

_________________
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn10646 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2012 - 23:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Červenec 2011 - 12:08
Příspěvky: 14
mufak76 napsal:
mas v Anaconde nastavene HDMI dolby digital zapnuto v nastaveni vystupu?


je tam HDMI dolby digital a Vychodzi dolby digital,
obidve mam nastavene Zap


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2012 - 1:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Srpen 2009 - 22:28
Příspěvky: 94
satelitni prijimac: Optibox Anaconda
nitran19 napsal:
Dobry vecer co sa tyka wifi tak pozor funguju len kluce tp link wn727n V.1
a V2.1 skusal som aj V.3 ta nefunguje ...

vdaka za postreh :) preto mi potom nejde tento model lebo tam je V3 a tazko uz podla mna dostat V1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2012 - 12:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Květen 2009 - 14:10
Příspěvky: 39
robert.d napsal:
5.1 mi samo prepne akonahle ju zacnu vysielat. inak ide len 2.0 a to si mozes prehoidt akurat tak na prologicII ale to je prd.


podla coho vidis ze to "prepne" ?, ja som skusal rozne kanaly, ale hlavne filmy z ext hdd, ktore viem, ze su 5.1 tak mi stale ukazuje len 2.0,
teraz som dal aj najnovsii fw, ale stale to iste :([/quote]
Mne to tiez prepne automaticky na DD tam kde sa DD vysiela a pri nastaveniach hdmi na dolby digital....ale vecsinou to je len DD2.0. Ale to sa tyka len prijimanich programov z druzice, film na externom disku alebo flashke ktory je DD 5.1 alebo 2.0 mi tiez prehrava len ako pcm zvuk...cez optiku som to este neskusal.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2012 - 20:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Prosinec 2009 - 11:56
Příspěvky: 22
aky mas receiver? skus sa pohrat v jeho nastaveniach cez DVD prehravac alebo notebook sa to ako sprava?

_________________
Xtrend ET7500 - openATV 4.2
AV Receiver Onkyo HT-S5405 B
EX:Optibox Anaconda HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2012 - 8:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Květen 2007 - 16:57
Příspěvky: 94
satelitni prijimac: Optibox CX PVR, Showbox S300,
NeoV napsal:

mam vsak este problem: Ked pozeram napr. teraz ESPN (upc) a prepnem na STV1 (prip. STV2, Markiza, JOJ... z cslink) tak sa OSCAm tvari, ze nedostal ziadnu poziadavku... vlastne prepnutie vooobec nezadetekuje (teda zadetekuje len, ze uz nemusi dekodovat predosly kanal, ale tvari sa ze nic nove nebolo zvolene)... Musim prepnut napr. na CT1 (cslink) a potom uz idu vsetky cslink kanaly...

tato situacia je reprodukovatelna... robi mi to vzdy pri prechode z upc na cslink :-(


tak toto robi aj mne....
- robi to aj z xcamclient /newcmd aj cccam2/, oscam, mgcamd
- podla mojich zisteni je to vzdy vtedy, ked prechadzas na inu druzicu, tuner Anacondy a aj Koaly je taky pomaly, ze pocas casu ked by fw mal zaslat poziadavku na dekodovanie /z nacitaneho datoveho toku stanice/ tak stale este prebieha proces zasielanie prikazov do diseq prepinacov a proces prepnutia a nacitania dat kanalu......ked sa tento proces ukonci tak fw uz neziada o poziadavku......asi ti bude bug vo fw....

/robi to aj z inymi typmi diseq prepinacov, vsetky verzie fw a aj pluginov/

Ak mate niekto kontakt na tvorcov fw....skuste im poslat tuto poziadavku..

dik

_________________
Optibox Koala HD-E2 SH4 GIT-3448 PKT SVN1612 NEBULA v1 na USB
Opticum 9500HD - E2 PKT NEBULA1 na USB

Illusion M5 E+Unidra ccam
Ananconda HD,Ariva 200E,100E,Vitamin, S300,ABCryptobox 450 HD
staručká 120AL parabola,motor Optibox DM3800,
karty skylink 0D96,0D03,0D07,CSLINK 0D0F,UPC 0D02


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2012 - 15:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 11.Únor 2008 - 10:27
Příspěvky: 39
satelitni prijimac: OPTICUM HD S20
Jedna otazka. Skusal uz niekto E2 do koaly?

_________________
VU SOLO2, VTI 8.1.0, SKIN HDG16 , CCCAM 2.3.0, EXT.HDD PQI 360 GB
VU ZERO, VTI 8.2.0 ,SKIN HDG16, CCCAM 2.3.0
AZ BOX ELITE HD - E2 OPEN PLI 2.1,SKIN HDG 16 , CCCAM 2.3.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2012 - 17:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červen 2009 - 16:34
Příspěvky: 228
satelitni prijimac: Vu+ ...
budu napsal:
NeoV napsal:

mam vsak este problem: Ked pozeram napr. teraz ESPN (upc) a prepnem na STV1 (prip. STV2, Markiza, JOJ... z cslink) tak sa OSCAm tvari, ze nedostal ziadnu poziadavku... vlastne prepnutie vooobec nezadetekuje (teda zadetekuje len, ze uz nemusi dekodovat predosly kanal, ale tvari sa ze nic nove nebolo zvolene)... Musim prepnut napr. na CT1 (cslink) a potom uz idu vsetky cslink kanaly...

tato situacia je reprodukovatelna... robi mi to vzdy pri prechode z upc na cslink :-(


tak toto robi aj mne....
- robi to aj z xcamclient /newcmd aj cccam2/, oscam, mgcamd
- podla mojich zisteni je to vzdy vtedy, ked prechadzas na inu druzicu, tuner Anacondy a aj Koaly je taky pomaly, ze pocas casu ked by fw mal zaslat poziadavku na dekodovanie /z nacitaneho datoveho toku stanice/ tak stale este prebieha proces zasielanie prikazov do diseq prepinacov a proces prepnutia a nacitania dat kanalu......ked sa tento proces ukonci tak fw uz neziada o poziadavku......asi ti bude bug vo fw....

/robi to aj z inymi typmi diseq prepinacov, vsetky verzie fw a aj pluginov/

Ak mate niekto kontakt na tvorcov fw....skuste im poslat tuto poziadavku..

dik


moze z Vas niekto zverejnit confi a spravnu bin oscamu do Anacondy ?

_________________
*****************************************************
VU+ duo - CCcam 2.3.0
Opticum 9500HD
AMIKO MINI HD
1W, 13E, 19.2E, 23.5E, 28E
*****************************************************


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2012 - 17:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Duben 2011 - 11:22
Příspěvky: 20
vecer prip. zajtra nahodim... ked budem mat cas... (musim z nich vyhodit newcamd reader citlive data :-) )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2012 - 18:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červen 2009 - 16:34
Příspěvky: 228
satelitni prijimac: Vu+ ...
NeoV napsal:
vecer prip. zajtra nahodim... ked budem mat cas... (musim z nich vyhodit newcamd reader citlive data :-) )



bud tak dobry a urob si cas ....
:) a nechaj tam naznak ... ako sa tam pise Newcam ci cccam :)

_________________
*****************************************************
VU+ duo - CCcam 2.3.0
Opticum 9500HD
AMIKO MINI HD
1W, 13E, 19.2E, 23.5E, 28E
*****************************************************


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3255 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 155 56 57 58 59163 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk